Лаборатория интернет-маркетинга TessLab

Мы разрабатываем эффективные, работающие решения
для онлайн реализации сложных бизнес-задач клиентов


«Бизнес в стиле FAANG. Стратегии будущих организаций и лидеров»

«Бизнес в стиле FAANG. Стратегии будущих организаций и лидеров»

Бізнес-захід: Бізнес у стилі FAANG. Стратегії майбуттнх організацій та лідерів»

Дата проведення: 09.11.2017

Місце: м. Київ, Столичне шосе, 103, готель Ramada Encore

Що означає F.A.A.N.G.? Це акронім компаній, які створюють стандарти майбутнього - Facebook, Apple, Amazon, Netflix, Google. Ця формула ефективного менеджменту, яка є заставою їх успішності.

Трохи про автора:

- К`єлл Нордстрем – бізнес-спікер,доктор економічних нааук, футуролог, доцент Інституту Міжнародоно Бізнесу (IIB) при Стокгольмській Школі Економіки. За версією бізнес-рейтингу The Thinkers50 він належить до десяти кращих мислителів світу і є мислителем №1 в Європі. Широкої аудиторії відомий завдяки своїм книгам «Бізнес у стилі фанк» (Funky Business) та «Караоке-капіталізм» (KaraokeCapitalism).

- К`єлл знаходиться на п`ятій позиції європейського рейтингу професіоналів менеджменту. Він читає лекції з стратегічного управління, консультує уряди та найбільші корпорації.

-Його найвідоміша робота – «Бізнес у стилі Фанк» - досі залишається книгою, яку найбільше читають спеціалісти з бізнесу.

-Його визнали найяскравішим спікером на Synergy Global Forum, і зі слів організатора – це був найкращий виступ за думкою багатьох учасників форуму( а їх було 6000!) за рівнем глибини та новітньості контенту.

- Усе сказане К`’єллом 14 років тому – виправдилось 100%: ми живемо у передбачуваній ним економіці та будуємо компанії за його моделями.

Делька тезисів:

-К`єлл не каже «про них»( про Захід, як про інший менталітет), він каже про «нас» - як про суспільство в епоху фундаментальних змін.

- Усі займаються своїми справам – бізнесом, політикою, мистецтвом.  Ми працюємо у тому середовищі, де знаходимось, та бачимо в основному те, що відбувається навколо нас. Ідея виступу К`єлла – надати чітке розуміння сучасного бізнес середовища. Це, так би мовити, деяка ландшафтна мапа, користуючись якою ми зможемо краще орієнтуватись у вкрай динамічному світі та завдяки цьому приймати більш вдалі рішення. Головна мета – побачити самого себе, своє життя та бізнес на фоні цього ландшафту

- Світ не пригальмує у своєму розвитку, щоб дати Вам можливість озирнутись. Особисте знайомство з К`єллом – це можливість для Вас озброїтись необхідними знаннями та прогнозами, щоб у майбутньому бути на крок попереду конкурентів.

- К`єлл абсолютно не такий вже і типовий спікер. У більшості випадків «Гуру», які приїздять з лекціями( та і багацько книжок на цьому побудовано) –  що на вказують, що робити. Однак уся правда у тому, що люди не люблять, щоб їх змінювали.

Тут ви не отримаєте чітких інструкцій: робити потрібно так, а так робити не потрібно.

Ви отримаєте більш широку картину світу та сучасного бізнес середовища.. Для вас це означає що Ви прийматимете точні і вірні рішення.

Сторінка заходу

ДЛЯ КОГО:

✔ власників бізнесу та СЕО

✔ генеральних директорів та топ-менеджерів

✔ директорів з стратегії та розвитку

ДЛЯ ВАС:

✔ якщо Ви розширюєте те нові горизонти мислення

✔ якщо Ви дійсно бажаєте розвитку своєму бізнесу

✔ якщо ви готові змінюватись та переводити почуте у досвід

✔ якщо ви визнаєте, що майбутнє вже настуло

Приходьте 9 листопада 2017 року на «БІЗНЕС У СТИЛІ FAANG» от К`єлла Нордстрема та отримайте перевагу у динамічному сучасному світі!


10 августа 2017

Возврат к списку